maily

Dobrý večer,

tak se konečně dostávám k tomu poslat foto Adélky s okluzí. A taky mám pro vás dobré zprávy, dnes jsme byli na kontrole v hradeckém Očním sanatoriu a přinesla jsem letáček i okluzor a už jim ho tam ukazovala nějaká maminka. Dívali se, jak okluzor sedí Adélce na brýlích a byli nadšení. Určitě vás chtějí doporučovat dál. Dokonce chtěli poslat fotku Adélky, při cvičení, pro chystaný seminář, na který vás chtějí prý pozvat, aby se o vás dozvědělo více ordinací. Jestli budete moct, tak jeďte, ať uděláte pořádnou propagaci. Určitě souhlasili s tím, abych to ukázala v oční ozdravovně. Mám velkou radost, jakým způsobem to bylo přijato a že vidí, že to může dětem usnadnit tu práci a rodičům nervy :-) Můžu fakt potvrdit, že od doby, co máme okluzor od vás, tak Adélka cvičí o 106, do školky okluzor nosí a dokonce máme i výsledky zlepšení. Takže opravdu díky!!!

Fotky si vyberte, jaká se vám bude zdát nejlepší  :-)

Přeji krásný den,

R.B.

-----------------------------------------------------------------------------

Dobrý den,

zasílám Vám fotografii našeho syna Viktora. Okluzor mu nevadí, zvykl si na něj ihned a ve školce jsou moc rádi, že ho nemusí trápit sundaváním samolepky.

Přeji mnoho dalších spokojených zákazníčků.

V. Š.

----------------------------------------------------------------------------

Dobrý den s okluzorkem jsme moc spokojeni,malá ho ráda nosí,zakryje jí opravdu celé oko a je i prodyšné takže se v něm nepotí. Zasílám vám i foto ať se můžou podívat i ostatní rodiče jak nám to sluší.  Děkuji S pozdravem K.V.


-----------------------------------------------------------------------------

Dobrý den.

Děkujeme za oklzory, už jsme je vyzkoušeli a vypadá to, že nám sedí a dokonce i sluší:-))

S pozdravem


I.S.