Hodnocení zákazníků

RSS
Další příjemné maily - úterý 16. listopadu 2010
Dobrý den. Před nedávnem jsme u vás zakoupili okluzorek, je opravdu úplně super, syn konečně vydrží se zakrytým očičkem skoro celý den. Chtěla jsem se zeptat, jelikož jsme z "Pardubic", je možné v případě, že budeme chtít další okluzorek nebo nějakou hračku, vyzvednout to přímo u vás v Přelouči?
S přáním krásného dne S.I.


Dobrý den,
včera nám přišel objednaný okluzorek a medvídek. Moc Vám děkujeme. Na brýlích como baby okluzorek vyhovuje.
Když jsem okluzor Ondrovi ukázala a nasadila na brýle tak z toho byl nadšený. Snad se tím i zlepší používání okluzoru a bude chtít mít očičko zakryté i delší dobu. Velký úspěch měl i medvídek s brýlemi. Byl rád že měl někoho kdo i doma bude nosit klapičku..
Ještě jednou moc děkuji a určitě se brzy ozveme s další objednávkou.
S pozdravem H.A.


Dobrý den, okluzor již přišel, děkujeme, je moc hezký a je to dobrá varianta pro ty děti, které nesnáší ty lepící jako naše Eliška. Přeji hezký zbytek dne a ještě jednou díky. Určitě ještě budeme objednávat.
 S pozdravem P.A.





Komentáře (0)
Mandaly - sobota 9. října 2010
V procvičovacích materiálech k vytisknutí jsou přidány krásné mandaly na vybarvování.

Komentáře (0)
Okluzory pro menší děti - sobota 25. září 2010
Jelikož o naše okluzory mají zájem také maminky s menšími dětmi, zhotovila jsem i menší okluzory, vhodné pro děti zhruba 1-3 let.

Komentáře (0)
Hry na procvičování lenocha - středa 22. září 2010
Přidala jsem na naše stránky hry na procvičování "lenocha".  Mezi cvičení pro oči  lze občas   zařadit i počítačové hry, při kterých se očičko musí soustředit na určité body.  Naše počítačové  hry  vyrobila pro svou mladší sestřičku starší dcerka a nazvala je Herní mixér.
Můžete si zde  vytisknout i obrázky - spojovačky. Další obrázky na vybarvování a dokreslování budu postupně doplňovat.

Komentáře (0)
Nedávno mi přišel příjemný email... - úterý 21. září 2010

Dobrý den Blanko. Okluzorky dnes v pořádku dorazily a musím říct, že jsem nadšená. Slíbila jsem u nás v optiku, že až mi příjdou, tak je příjdu ukázat, byli moc zvědaví, jak ve skutečnosti vypadá a hlavně jak je propracován, aby neprosvítalo světlo a oko nemohlo švindlovat. Byli nadšení a přišli si je odzkoušet všichni, co tam pracují a shodli se na tom, že je super, že někdo vymyslel tak bezvadnou věc. Hned jsem musela prozradit vaše stránky, takže z naší strany veliká spokojenost. Jsem moc ráda, že jsem na vaše stránky náhodou narazila. Moc děkujeme. Daniela  



Komentáře (0)
Dobrý den. - neděle 29. srpna 2010
...také "cvičíte lenocha" ? Samozřejmě tím nemyslím líné dítě. Takto moje sedmiletá dcerka pojmenovala cvičení líného očička. Vybarvujeme a obtahujeme omalovánky, tečkujeme na kostičkovaný papír, skládáme mozaiky, navlékáme korálky, čteme knížky s malými  písmenky...   Různé rady a nápady na cvičení a informace o tupozrakosti a šilhavosti si lze stáhnout z příruček, např. tady, tady a tady. Nás ještě napadlo skládat dlouhé řetězy z "céček" a korálky navlékat místo na provázek na tenký drátek. Ten si pak dcera stočí do tvaru kytičky nebo srdíčka a zdobí si  s nimi pokojíček..

Náplasťový okluzor, který jsme dříve používali, snášela dcerka vcelku dobře, jenomže  pak se jí při odlepování očička začala strhávat i kůže pod okem. Nadále jsme nemohli oko zalepovat. Z tohoto důvodu jsem hledala jiné řešení, ale u nás v ČR jsem jiný vhodný okluzor nenašla. Až  po dlouhém hledání jsem na internetu na zahraničních stránkách  našla několik druhů látkových okluzorů. Všechny modely jsou si tam v podstatě podobné, proto jsem navrhla obdobný střih okluzoru, který jsem postupně vylepšovala tak, aby plně vyhovoval, nedalo by se přes něj podkukovat a nedráždil by pokožku. Dcerka je nyní spokojená a tento okluzor nosí ráda. Pořídila jsem jí okluzory ve  dvou barvách, takže nám nyní slouží i jako módní doplněk k barvě oblečení.

Věřím, že látkové okluzory pomohou i ostatním dětem a zpříjemní jim léčbu. Všechny modely, které jsem pro Vás vyrobila, si můžete objednat zde.

Uvítám všechny tipy a příspěvky, které by mohly zajímat rodiče dětí s "lenochem". Ráda je na tomto místě zveřejním. Své příspěvky mi můžete posílat zde.

Přeji mnoho úspěchů v léčbě očiček.
S pozdravem
Blanka Novotná
Komentáře (0)