Hodnocení zákazníků

RSS
Rozhovor - sobota 19. března 2011
Rozhovor pro časopis 4oci.cz si můžete přečíst zde http://www.4oci.cz/brylove-okluzory-dil-ii_4c467


Komentáře (0)
maily - úterý 15. března 2011

Dobrý večer  okluzory jsou prima,jsou moc pěkné.Loni jsme si vzali do pěstounské péče malou holčičku,na doporučení lékaře jsme si koupili okluzory nalepovací,se samalepkami.Bohužel za jedno odpoledne jsme okluzor několikrát měnili prostě nedržel.Jsem moc ráda že se dá sehnat něco pěkného a hlavně kvalitního.Moc děkuji za rychlé vyřízení naší objednávky.Určitě váš obchudek ještě navštívíme.  S pozdravem O.P.

--------------------------------------------------------------------

Dobrý den, s látkovým okluzorem jsem velice spokojená. Synek mi odmítal nosit jak náplasti tak i gumový okluzor.
Tento okluzor nosí úplně v pohodě. A.S.

--------------------------------------------------------------------

Dobrý den,

s okluzorem od Vás jsem velice spokojená, syna nic nemačká, netlačí a neslzí mu očíčko. Má možnost s okem normálně pohybovat a nemačká se. Lepící okluzory byly opravdu nepříjemné a dlouho nevydržely. Jsem nadšená. Nemůžu látkový okluzor vynachválit. V příloze zasílám foto.

Děkujeme a s pozdravem P. Z.




Komentáře (0)
maily - středa 9. března 2011
Dobrý večer,

tak se konečně dostávám k tomu poslat foto Adélky s okluzí. A taky mám pro vás dobré zprávy, dnes jsme byli na kontrole v hradeckém Očním sanatoriu a přinesla jsem letáček i okluzor a už jim ho tam ukazovala nějaká maminka. Dívali se, jak okluzor sedí Adélce na brýlích a byli nadšení. Určitě vás chtějí doporučovat dál. Dokonce chtěli poslat fotku Adélky, při cvičení, pro chystaný seminář, na který vás chtějí prý pozvat, aby se o vás dozvědělo více ordinací. Jestli budete moct, tak jeďte, ať uděláte pořádnou propagaci. Určitě souhlasili s tím, abych to ukázala v oční ozdravovně. Mám velkou radost, jakým způsobem to bylo přijato a že vidí, že to může dětem usnadnit tu práci a rodičům nervy :-) Můžu fakt potvrdit, že od doby, co máme okluzor od vás, tak Adélka cvičí o 106, do školky okluzor nosí a dokonce máme i výsledky zlepšení. Takže opravdu díky!!!

Fotky si vyberte, jaká se vám bude zdát nejlepší  :-)

Přeji krásný den,

R.B.

-----------------------------------------------------------------------------

Dobrý den,

zasílám Vám fotografii našeho syna Viktora. Okluzor mu nevadí, zvykl si na něj ihned a ve školce jsou moc rádi, že ho nemusí trápit sundaváním samolepky.

Přeji mnoho dalších spokojených zákazníčků.

V. Š.

----------------------------------------------------------------------------

Dobrý den s okluzorkem jsme moc spokojeni,malá ho ráda nosí,zakryje jí opravdu celé oko a je i prodyšné takže se v něm nepotí. Zasílám vám i foto ať se můžou podívat i ostatní rodiče jak nám to sluší.  Děkuji S pozdravem K.V.


-----------------------------------------------------------------------------

Dobrý den.

Děkujeme za oklzory, už jsme je vyzkoušeli a vypadá to, že nám sedí a dokonce i sluší:-))

S pozdravem


I.S.

Komentáře (0)
maily - středa 2. března 2011

Dobrý deň,
posielam vám fotky môjho syna s okluzorom. Ďakujem vám za pomoc pri objednávaní. Ten, čo sme kúpili v optike nechcel vôbec nosiť a plakal, že ho tlačí a tento od vás môže mať aj celý deň a ani si nespomenie, že ho má na očku.  Ž.K.


Komentáře (0)
maily - pátek 25. února 2011

Prajem pekný deň.
Predčasom som si u Vás zakúpila látkový okluzor pre moju dcérku. Som s ním nesmierne spokojná.
U nás v lekárni mali v ponuke iba okluzory plastové. Keď sme ho dali dcérke na okuliare, tak ju to tlačilo, po chvíli jej začal padať, takže z toho bola nešťastná ona i my. Potom som začala pátrať po internete, až som našla Vašu stránku a velmi som sa potešila. Konečne som našla čo som hladala. Objednávka prebehla úplne bez problémov a o pár dní sme mali okluzor doma. Je fakt úžasný a dcérka ho má veľmi rada. Určite Vás budem odporúčať i známym.
Ešte raz sa chcem veľmi pekne poďakovať za seba i dcérku.
S pozdravom Alžbeta /SR/.



Komentáře (0)
maily - pátek 11. února 2011
 Dobrý den,

okluzor dnes přišel, hned jsme nasadili a je super: Jsem ráda, že jsem Vaše stránky objevila.
Vzala jsem na Vaši radu ten menší a dobře jsem udělala, i tak tam má ještě rezervu.
Mockrát děkuji, děláte dobrou věc. Určitě Vás doporučím dál.

Pěkný den
P.H.
____________________________________________________________________________

Dobrý den paní Novotná,

moc děkujeme za zaslání okluzoru, přišel bleskovou rychlostí a je vážně úžasný. Adélka, asi jako každé dítě, moc lepící okluzor nechtěla, ani se jí nedivím, zkoušela jsem sama na sobě a je to vážně nepříjemné, tlačí, táhne, kůže štípe, oko "nedýchá". Ptala jsem se u naší oční lékařky, zda neexistuje nějaká jiná varianta, něco jako pirátská klapka či co, bohužel mi bylo řečeno, že neexistuje a ať po sundání lepící okluze očistíme benzinem. Tato odpověď mě docela pobavila.  Naštěstí ale chodíme na oční cvičení v HK, kde jsem na vás objevila reklamu. Musím říct, že už na první pohled je to pro dítě velká úleva a dcera si libuje, že to je paráda a okluzor vůbec neodmítá nosit. Jakmile půjdeme opět na kontrolu k oční lékařce, hned jim tam tuto variantu okluzoru ukážu. Myslím si, že už takhle je pro děti nepříjemné, že špatně vidí, musí cvičit oko, tak proč bychom jim to nemohli alespoň tímto způsobem zpříjemnit. Moc děkuji ještě jednou a budu vás moc doporučovat. R.B.


Komentáře (0)
maily - neděle 6. února 2011

Dobrý den paní Novotná,
okluzor je super.Naše dcera ho musí nosit po celý den a ty nalepovací nám nevyhovovali měla po nich vyrážku.A tak jsme moc spokojeni s tím látkovým okluzorem od Vás a můžeme ho vřele doporučit.Posílám fotku Klárky 5let.
S pozdravem P.
_________________________________________________________________________________________________________________


Děkuji moc,dcerka je nadšená a okluzor nosí. R.Ž.




Komentáře (0)
mail - čtvrtek 30. prosince 2010
Dobrý den, děkujeme za bleskurychlé dodání okluzorků, jsou nádherné a máme velikánskou radost! Jsme velice spokojeni a Váš obchůdek můžeme všem doporučit jako 100%! Přejeme mnoho spokojených zákazníků! S pozdravem A. P.



Komentáře (0)
maily - neděle 5. prosince 2010
Dobrý den,
děkujeme za Vaši rychlost při vyřízení objednávky. Náš dřívejší okluzor jsme zapomněli v lázních a Vaše stránky nám byli doporučeny ve FN Motole.
Děkujeme s  pozdravem T. K. a Tadeáš

Tonička Šimková moc děkuje za obrázky a omalovánky.

Komentáře (0)
Další mail - pátek 26. listopadu 2010

Dobrý den,
chtěla jsem Vám moooooc a moooooc poděkovat za okluzorek je to nádhera a velká paráda. Konec s lepením a bolestí při sundávání.
Určitě si objednáme i v jiné barvičce.
Mějte se krásně, ještě jednou moc děkuji F.



Komentáře (0)